Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

`24. VERGİ HAFTASI' KUTLANDI

`24. VERGİ HAFTASI

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Yeni Mahalle İlköğretim Okulu 3-B sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Sezai Ertürk eşliğinde Terme Vergi Dairesi Müdür Vekili Hakan Aydın`ı ziyaret ederek haftalarını kutladı.

Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Terme Vergi Dairesini ziyaret eden öğrencilere, görevler anlatılarak çikolata dağıtıldı.
Vergi Dairesi Müdür Vekili Hakan Aydın, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Gelir İdaresi Başkanlığımızca, toplumda sağlıklı bir benimsetilmesi amacıyla her yıl geleneksel olarak “Vergi Haftası” etkinlikleri düzenlenmektedir.

Başkanlığımız kamu hizmetlerinde şeffaflığı hesap verebilirliği, katı-lımcılığı ve verimliliği ön plana çıkarmış “Sürekli gelişim” prensibine bağlı yönetim anlayışına inanan her kademedeki çalışanı ile birlikte yenilik ve iyileşme sürecindeki adımları istek ve kararlılıkla atmış ve atamaya devam etmektedir. Bu itibarla, vergi kanunları ile belirtilen görev ve sorumluluklarına duyarlılıklarından dolayı vergisini zamanında ve doğru bir şekilde ödeyerek, yarınlarımıza sahip çıkan tüm mükelleflerimize ve vergi bilincinin oluşturulmasına katkı sağlayan mesajların kamuoyuna ulaştıran değerli basın mensubu arkadaşlarımızın, ilgi ve emeğine teşekkür ederim.

Vergi Haftası nedeniyle Vergi Dairesi Müdürlüğümüzü ziyaret eden herkese teşekkür ediyorum.”dedi.